Naročilo!

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sveže novice

Obiranje oljk 2017

 

Obljuba dela dolg.

Čas obiranja oljk je prišel zato vas tudi letos vabim, da se nam pridružite v kolikor bi vas tak dogodek zanimal. Obiranje je primerno za vse razen za majhne otroke. Za njih organiziramo ločeno obiranje na njim bolj zanimiv način. Če bi vas zanimalo za drugo leto mi lahko pišete za več informacij.

 

Z obiranjem pričnemo 29.10. in nato nadaljujemo vse sončne dni, ki nam bodo na razpolago. Potrebujete le dobro voljo. Mi poskrbimo za delo, hrano in pijačo J


Vse kar prosim je, da me kakšen dan prej kontaktirate na elektronski naslov zaradi organizacije in zato, da dobite točne napotke kje se dobimo. Zjutraj je potrebna točnost zato, ker sicer sami ne bi našli pravih oljčnikov (da sosedom ne poberete), vrnete se pa z nami ali pa kadarkoli prej. Nazaj je pot zelo enostavna. Odhod je ob 9ih (če želite kavico morate priti toliko prej).


Za suho malico v njivi, pijačo in toplo malico na koncu je poskrbljeno. Potrebujete le toplo obutev in topla, udobna oblačila pri katerih ne bo hudega, če se umažejo:) Oljke so seveda mastne.
Torej od nedelje naprej, če le ne dežuje...VABLJENI.

 

Ker gre za turističen dogodek ob katerem se naučite nekaj novega je pri nas obiranje kot vedno povsem brezplačno.

 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

040 21 93 92

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information